Balsam gel "Gheară diavolului" Mareste

Balsam gel "Gheară diavolului"

alpifresh-002

Produs nou

Balsamul gel "Gheară diavolului" Alpifresh este un produs remarcabil; conține extract din rădăcină de Gheară dracului, un antiinflamator natural folosit de sute de ani de locuitorii din sudul Africii.

Mai multe detalii

Informatii

Balsamul gel Gheara diavolului din gama Alpifresh este un produs ce conține extract din rădăcină de Gheara dracului, un antiinflamator natural folosit de sute de ani de locuitorii din sudul Africii pentru tratarea diferitelor afecțiuni.

Studiile clinice au evidențiat numeroase substanțe cu rol antiinflamator și antialgic în compoziția acestei plante. Aceleași cercetări, în care au fost implicați pacienți cu osteoartrite, reumatism sau  alte afecțiuni articulare, au evidențiat îmbunătățirea activității, mobilității, flexibilității sistemului osteo-articular și muscular, precum și ameliorarea durerilor până la dispariție.

BALSAM GEL GHEARA DIAVOLULUI - RECOMANDĂRI

Produsul creează un efect răcoritor care stimuleaza circulația sanguină, relaxează și regenerează tonusul muscular, calmează durerile musculare, articulare, febra și crampele, vindecă afecțiunile pielii și rănile.

Compatibilitatea produsului cu pielea a fost testată clinic şi confirmată dermatologic!